Varen door Twente

Wat is er te doen in Twente? Nu in deze periode is het lastig om activiteiten te ondernemen. Ben je toevallig op vakantie in Twente of woon je hier in de buurt? Lees dan vooral deze blog met tips over welke activiteiten je WEL kan doen in deze coronaperiode.

Wandelen in Delden

Ben jij gek op de natuur en vind je het leuk om te wandelen, ga dan vooral eens wandelen in Delden in Twente. Er zijn veel leuke wandelroutes te vinden in Delden die je door de prachtige natuur van Twente brengen. Ik heb hier zelf een route van 8km gelopen door het landgoed Twickel. Deze route ging langs het kasteel van Twickel, de watermolen en het Vlonderpad. Combineer een wandeling ook met een lunch en steun de horeca in deze moeilijke periode. Ik heb zelf gekozen via een arrangement van Social Deal, in dit arrangement zat een wandelroute, lunch en wat lekkers voor bij de koffie inbegrepen. Tip: Zorg ervoor dat je goede wandelschoenen aantrekt, want het is een stevige wandeling!

Wil je liever wat meer actie? Huur dan een Fatmax-step in Delden. Zo bekijk je de prachtige natuur toch, maar zorg je voor iets meer actie en het scheelt dat je dat hele eind dan niet hoeft te lopen 🙂

Wandelen Delden, Twente

Touren door Twente

Maak een tour door het Twentse landschap en geniet van een heerlijke lunch en ontvang verse lokale producten. Op een zomerse dag met je cabrio door het landschap touren en ondertussen genieten van heerlijke eten. Ondertussen kan je ook nog eens de horeca steunen in deze moeilijke tijden. Voor meer informatie ga je naar deze website.

Varen door Twente

Heerlijk genieten van het mooie weer en ondertussen genieten van het mooie landschap? Huur een fluisterbootje en vaar door het prachtige Twentse landschap. Wijntje erbij, snacks, wat wil je nog meer? Ben je wat sportiever of wil je graag je kinderen bezig houden dan kan je er ook voor kiezen om te gaan kanovaren. Persoonlijk vind ik het ook wel eens lekker om gewoon onderuitgezakt te zitten en te genieten van het uitzicht.

Varen door Twente