Valentijn cadeaus

Valentijnsdag komst steeds dichter bij… heb jij al een cadeau? Wil jij je partner verrassen met een uniek cadeau voor valentijnsdag? Ik heb een lijstje voor je gemaakt met Valentijn cadeaus. Of je partner nu gek is op reizen of niet, in dit rijtje vind je voor ieder wat wils!

Valentijn cadeaus

Schilderen op nummer

Schilderen op nummer, dit klinkt misschien een beetje als een gek cadeau voor Valentijnsdag, maar hoe romantisch is het als je een mooi schilderij kan geven van jullie eerste vakantie samen. Als je partner een beetje creatief is en ervan houdt om te schilderen of dingen in elkaar te knutselen dan is dit een perfect cadeau voor hem of haar. Denk bijvoorbeeld aan een prachtig schilderij van de grachten van Venetië of de Italiaanse kust.

Gouden roos in glazen stolp

De meeste vrouwen zijn gek op sprookjes. Is jouw vriendin ook zo gek op sprookjes en dan met name Belle en het beest, dan is dit een perfect Valentijn cadeau. Een prachtige gouden roos in een glazen stolp, leuk om als accessoire in je huis te zetten, bijvoorbeeld in de vensterbank.

valentijn cadeaus gouden roos

Fotobox

Je partner verrassen met een unieke fotobox? Een leuke verzameling van jullie leukste foto’s samen om te denken aan alle leuke herinneringen. Jullie vakanties samen, uitjes of andere leuke dingen, met dit cadeau tover je een lach op het gezicht van je partner.

valentijn cadeaus fotobox

Romantische rondvaart door de grachten van Amsterdam

Woon je toevallig in de buurt van Amsterdam boek dan een rondvaart door de grachten van Amsterdam in de avond. Geniet van Amsterdam met al haar prachtige lichtjes. Let wel even op de huidige situatie rondom het coronavirus. Mocht het niet mogelijk zijn om dit uitje te doen vanwege het coronavirus dan kun je er ook altijd voor kiezen om zelf een picknick te organiseren voor je partner. Maak bijvoorbeeld een wandeling door het bos en neem een picknickmand mee vol met lekkernijen. Of steun de horeca en boek een arrangement bij jouw lokale ondernemer. Tip: kijk ook eens op Social Deal, hier zijn soms ook leuke wandelarrangementen te vinden. Ik heb hier een aantal weken geleden ook een wandelarrangement geboekt en ik was hier zeer over te spreken!

valentijn cadeaus rondvaart

Ik hoop dat je in dit rijtje met Valentijn cadeaus een leuk idee hebt gekregen om jouw partner te verrassen. Ben je op zoek naar algemene cadeaus voor mensen die gek zijn op reizen? Bekijk dan vooral deze pagina even.