Campings in Nederland

Je zou het misschien niet zeggen, maar Nederland is een echt kampeerland. Er zijn veel verschillende campings in Nederland. In elke uithoek van Nederland bevinden zich wel leuke campings, maar weet jij ze te vinden? We geven je hier vandaag meer informatie over de verschillende campings die er in Nederland te vinden zijn. Over een paar minuten weet je precies welke camping precies bij jou past. Dus lees onze blog snel!

Kamperen op campings in Nederland
De verschillende soorten campings in Nederland

 

 

 

 

 

Gezinscampings voor het hele gezin

Op een camping in Nederland voor gezinnen vindt je plezier voor jong en oud. Voor de jongere kinderen is er meestal een animatie team waarmee ze dagelijks leuke spelletjes kunnen doen. Hier leren ze dan ook nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen. Voor de oudere kinderen is er ook een soort van animatie team, maar met andere activiteiten zoals voetbal, tafeltennis enzovoort. Hier leren ze andere kinderen van hun leeftijd kennen waar ze ´s avonds mee kunnen gaan stappen of wat gaan drinken op de camping. Voor de ouders zijn er genoeg plekken om te relaxen en ze kunnen in de avond genieten van voorstellingen die worden gepresenteerd op de camping. Klik hier als je meer tips wil over kamperen!

Natuurcamping voor alle rust

Als je van een rustige kampeervakantie houdt is een natuurcamping een echte aanrader. Bij een natuurcamping kan je genieten van de prachtige natuur waar je alleen gebruik kan maken van de basisvoorzieningen van het leven. De camping moet dan ook goedgekeurd zijn door de Stichting Natuurkampeerterreinen. De natuurbeleving staat bij deze campings vooraan. Er zijn veel verschillende campings in Nederland die zich in de natuur bevinden!

Jongeren camping voor een onvergetelijke vakantie

Jongeren campings zijn geheel ingericht voor de jeugd. Ken je het niet van vroeger? Met zijn allen een week kamperen in een tent, geweldig! De doelgroep van een jongerencamping ligt tussen de 16 en 21 jaar. De jongerencampings bieden alle faciliteiten aan die van toepassing zijn. Er zijn cafés en discotheken in de buurt en een supermarkt waar je eten en drinken kunt halen. De bekenste campings in Nederland liggen vooral op Terschelling!

Kamperen op senioren campings in Nederland
De lekkerste senioren campings in Nederland

Ontspannen op een senioren camping

Een senioren camping is speciaal ingericht voor 60 plussers. Er is geen geschreeuw van kinderen en er heerst een ontspannen sfeer. De campings zijn rolstoelvriendelijk en er is in de avond een speciaal animatie programma waar van genoten kan worden. Er zijn allemaal mensen van dezelfde leeftijdsklasse waar je gezellig een praatje mee kunt maken.

Watersport campings

Deze campings zijn bedoeld voor een beperkte groep kampeerders. Deze campings zijn bedoeld voor personen die overdag lekker sportief bezig willen zijn op het water. In de avond kunnen ze lekker op de camping genieten. Zo kun je genieten van een heerlijke vakantie. Campings in Nederland die speciaal voor watersport zijn bevinden zich vooral in het Noorden

Zou je meer informatie willen over het reizen? Klik dan hier voor meer informatie over reisgadgets voor jouw campeervakantie!

Neem contact met ons op:

Contact opnemen

 

Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


    Kamperen op watersport campings in Nederland
    Watersport campings, voor de ultieme actieve vakantie