Over Ons

Beleef een fantastische vakantie!

Wie zijn wij?

Succesvolreizen.nl is een website opgericht door studenten. Het geeft jou informatie en tips om zo goed voorbereid op reis te gaan. Dit doen wij door jou informatieve blogs aan te bieden met daarin waardevolle tips gebaseerd op eigen ervaring of andere interessante feitjes. Deze blogs zijn allemaal ontstaan vanuit een passie voor reizen die wij graag met jou willen delen.

Wat hebben wij jou te bieden?

Reizen wordt steeds groter in de wereld. En daarom willen wij jou de mogelijkheid geven om deze reizen zo comfortabel mogelijk te maken. Iedereen droomt ervan om die ene reis te maken die op zijn of haar bucketlist staat en wij willen jou daarbij helpen  Succesvol Reizen is een website die zich vooral focust op tips geven over reizen. Denk hierbij niet aan alleen reisbestemmingen, maar ook bijvoorbeeld de beste tips voor bezienswaardigheden en accessoires. Door middel van informatieve blogs te geven willen wij jou informatie over alle mogelijkheden binnen reizen bieden

Ons team

Hallo! Mijn naam is Gilian en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer Commerciële Economie aan het Saxion in Enschede. Wanneer ik tijd of vakantie heb wil ik het liefst reizen en de mooiste plekken ontdekken. De mooiste bestemming waar ik ben geweest is Mauritius, ooit zou ik graag op reis willen naar Guadeloupe.

Hii, ik ben Susan en ik ben 21 jaar oud. Ik ben dol op reizen, ik probeer dan ook om elk jaar minstens één keer op vakantie te gaan. Stedentrips of avontuurlijke vakanties,  ik ben er gek op. Wat nog op mijn bucketlist staat? Een geweldige rondreis door Java.

Hallo! Ik ben Wouter en ik ben 21 jaar oud. Ik studeer Commerciële Economie aan het Saxion in Enschede. Ik wil graag de wereld ontdekken en het liefst doe ik dit meerdere keren per jaar. Graag zou ik nog een keer een reis willen maken naar de Bora Bora eilanden.

Hey! Mijn naam is Lauren en ik ben 21 jaar. De wereld ontdekken is één van mijn grootste passies. Zelf heb ik nog niet heel veel verre reizen mogen meemaken, maar Thailand, Japan en de Verenigde Staten staan absoluut op het lijstje!

Hii! Mijn naam is Anouk, 23 jaar en volg de opleiding Media, Informatie en Communicatie op Saxion Hogeschool in Enschede. Ik ben dol op reizen en het liefst zoek ik dan de zon op! Op mijn bucket list staat zeker nog een rondreis door Thailand en natuurlijk mag de Malediven hierop niet ontbreken!

Hai! Mijn naam is Nick en ik ben 22 jaar oud. Ik volg de opleiding Commerciële Economie aan het Saxion in Enschede. Het liefst ben ik het hele jaar op vakantie. Mijn ideale vakantie is in een land waar het altijd warm is met lekker eten en drinken.

Volg ons!