Over Ons

Beleef een fantastische vakantie!

Wie zijn wij?

Succesvolreizen.nl is een website opgericht door studenten. Het geeft jou informatie en tips om zo goed voorbereid op reis te gaan. Dit doen wij door jou informatieve blogs aan te bieden met daarin waardevolle tips gebaseerd op eigen ervaring of andere interessante feitjes. Deze blogs zijn allemaal ontstaan vanuit een passie voor reizen die wij graag met jou willen delen.

Wat hebben wij jou te bieden?

Reizen wordt steeds groter in de wereld. En daarom willen wij jou de mogelijkheid geven om deze reizen zo comfortabel mogelijk te maken. Iedereen droomt ervan om die ene reis te maken die op zijn of haar bucketlist staat en wij willen jou daarbij helpen  Succesvol Reizen is een website die zich vooral focust op tips geven over reizen. Denk hierbij niet aan alleen reisbestemmingen, maar ook bijvoorbeeld de beste tips voor bezienswaardigheden en accessoires. Door middel van informatieve blogs te geven willen wij jou informatie over alle mogelijkheden binnen reizen bieden

Ons team

Hii, ik ben Susan en ik ben 21 jaar oud. Ik ben dol op reizen, ik probeer dan ook om elk jaar minstens één keer op vakantie te gaan. Stedentrips of avontuurlijke vakanties,  ik ben er gek op. Wat nog op mijn bucketlist staat? Een geweldige rondreis door Java.