duurzame reisartikelen

Reizen is een principe wat de laatste jaren steeds populairder wordt. Naast dit principe speelt ook duurzaamheid een rol. Duurzaam op reis gaan geeft natuurlijk een heel dubbel gevoel. Maar reizen is zo geweldig mooi, dat het eigenlijk zonde is om niet te gaan vanwege het milieu. Wil je toch op reis gaan, maar zo duurzaam en betrouwbaar mogelijk, dan kan dat met deze duurzame reisartikelen.

Lifestraw, een duurzaam reisproduct

De Lifestraw is niet alleen een heel duurzaam reisproduct, maar ook nog eens super handig. Ben jij bijvoorbeeld aan het backpacken, dan heb je niet altijd de mogelijkheid op schoon drinkwater. Dit duurzame reisartikel filtert het drinkwater voor je, zodat jij altijd van schoon en betrouwbaar drinkwater kunt genieten en niet ziek kunt worden. Dat is namelijk iets wat je liever niet wil op je vakantie. Daarnaast hoef je natuurlijk ook niet elke keer drinkflesjes te kopen in de winkels die je tegenkomt. Dit degelijke reisartikel scheelt een heel gedoe en ook heel veel plastic!

Voordelen van dit degelijke reisartikel

  • De fles is zeer stevig en is van een ideaal formaat
  • De fles onderweg bijvullen is binnen een handomdraai gedaan
  • De Lifestraw is aan de dure kant, met €49,95, maar je hoeft onderweg geen flesjes meer te kopen wat je veel geld scheelt. Bij een rondreis van een paar werken heb je dit bedrag er al weer uit.
  • Het is een duurzaam reisartikel
  • Het filter is eenvoudig te vervangen en betrouwbaar

Lifestraw - duurzame reisartikelen

 

Bamboe bestek, een zeer duurzaam reisartikel

Bamboe bestek is een zeer duurzaam reisproduct. Het is stevig, degelijk en ook nog eens super licht. De set weegt slechts 70 gram en is eenvoudig te bevestigen aan je rugtas met de karabijnhaak. Hierdoor kost het geen extra ruimte in je rugtas en is het dus ideaal voor een backpack vakantie. Ook is het ideaal voor wanneer je gaat kamperen. Het is gemakkelijk mee te nemen en het is een stuk steviger dan plastic bestek. Daarnaast zit er ook nog eens een antibacteriële laag op, dit houdt in dat je het bestek ook eenvoudig weer kunt schoonmaken na gebruik en dat maakt dit een handig reisartikel en ook nog eens duurzaam.

Bamboe bestek - duurzame reisartikelen

 

Heb jij nou nog meer tips wat betreft duurzame reisartikelen? Laat het dan achter in de comments, wij zien je tips graag voorbij komen!