reisgadgets cadeaus

Op zoek naar een leuk cadeau voor een echte reisfanaat? Of het nou je vriend(in), collega, kennis of partner is: Wij hebben het zoekwerk voor je gedaan en de leukste reisgadgets cadeaus voor je op een rijtje gezet! Wil je alle gadgets zien? Kijk dan hier voor cadeaus voor hem of voor haar.

Algemene reiscadeaus

Op zoek naar een leuk cadeau dat voor iedereen geschikt is? Wij hebben een aantal toffe  reisgadgets cadeaus voor je uitgekozen.

Een boek met de 25 meest vette reizen die echt thuishoren op je bucketlist. Met de mooiste foto’s en de beste tips voor jouw ultieme vakantie. Bucketlist reizen, een boek voor op je verlanglijstje.

Bucketlist reizen

Reisartikelen voor in huis

Wereldkaart kraskaart

Heeft een avontuurlijke reiziger net een nieuw huis gekocht en geeft diegene een housewarming, maar jij hebt geen idee wat voor cadeau je moet geven? Geef een wereldkaart kraskaart cadeau. Het leuke aan deze kaart is dat je de landen die je al hebt bezocht weg kunt krassen. Deze geven vervolgrns een andere kleur weer. Daarnaast is het ook nog eens super leuke decoratie voor in je huis.

Kras wereldkaart

Houten wereldkaart

Mocht je een reisartikel voor in je huis willen die ook nog eens prachtig is als wanddecoratie, maak dan de keuze voor een houten wereldkaart. Deze kaart is alleen al prachtig als wanddecoratie op zichzelf, maar wil je hem wat persoonlijker maken dan is dat ook mogelijk. Deze kaart wordt namelijk geleverd met 32 tags, deze kan je plaatsen op de bestemmingen waar jij bent geweest. Daarnaast is het ook mogelijk om hier een foto bij te plaatsen, door het eenvoudige magnetische systeem van deze wereldkaart.

houten wereldkaart

 

Waarom reisgadgets

Als je op reis gaat of je gaat op vakantie heb je van die hebbedingetjes nodig die niet te missen zijn. Enkele hebbedingetjes zijn spelletjes en spullen die niet mogen ontbreken op vakantie. Op vakantie doe je meestal spelletjes met je familie en vrienden om het nog gezelliger te hebben. Ga op zoek naar hebbedingetjes die echt bij jou passen en je vakantie kan niet meer stuk.