reisgadgets kinderen
Op vakantie met je kinderen, het kan soms nogal uitdagend zijn. Of je nou met een baby reist of met jonge kinderen, je moet aan veel dingen denken. Om jouw vakantie wat relaxter te maken hebben wij de handigste reisgadgets voor kinderen voor je op een rijtje gezet.

De handigste reisgadgets voor kinderen

Duukies beachsocks

Ga je op een heerlijke zonvakantie of een dagje naar het strand dan mogen de Duukies beachsocks zeker niet ontbreken. Het zand kan door de vele zonnestralen nogal warm worden en soms kunnen er schelpjes liggen op het strand die zeer pijnlijk kunnen zijn. Voorkom ongelukken met deze handige sokken. Wat ook leuk is, is dat de sokken allemaal verschillende printjes hebben. Waardoor ze ook in de smaak zullen vallen bij je kinderen 🙂

duukies beachsocks reisgadgets kinderen

Minichair

Wanneer je op vakantie gaat wil je natuurlijk niet een hele kinderstoel meenemen, want dit neemt nogal veel ruimte in beslag. Maar je weet natuurlijk ook niet of ze in het hotel, op de camping, in een appartement een kinderstoel hebben die past voor jouw kind. Met de minichair maak je in een handomdraai van elke stoel een kinderstoel. Ik hoor je denken: “Hoe kan dat?” De Minichair heeft drie verstelbare banden die aan de achterkant van de stoel samenkomen. Dit zorgt voor veel stabiliteit, waardoor je kind gemakkelijk en comfortabel rechtop kan zitten.

 

minichair reisgadgets kinderen

Wasbare zwemluier

Het volgende product in het rijtje van reisgadgets voor kinderen is de wasbare zwemluier. Een wasbare zwemluier is een goed en duurzaam alternatief van een reguliere zwemluier. Een zwemluier gooi je na elke zwembeurt weg, de wasbare zwemluier is eenvoudig schoon te maken en ook nog eens goed voor het milieu. De luier is gemaakt van polyester, waardoor de eventuele ontlasting er gemakkelijk af te schudden is. Maar ook kun je er eventueel een inlegvel in doen, deze zijn biologisch afbreekbaar, waardoor je dit gemakkelijk in de wc kunt gooien. Daarnaast zijn er super veel leuke printjes om vrolijk van te worden.

wasbare zwemluier reisgadgets kinderen