vliegtuig gadgets

Goed voorbereid op vakantie gaan? Hier lees je over de meest handige vliegtuig gadgets, zodat jij zorgeloos op vakantie kunt gaan. De handigste gadgets die je gemakkelijk in het vliegtuig mee kunt nemen of die je vlucht net wat aangenamer maken.

 

1. Vakantie buiten Europa? Gebruik een wereldstekker gadget!

Een artikel dat in dit rijtje van vliegtuig gadgets zeker niet mag ontbreken is de wereldstekker. Vele landen hebben niet dezelfde stopcontacten als wij. Dit kan knap lastig zijn op vakantie, want je wilt natuurlijk altijd je mobiel hebben opgeladen om de leukste foto’s en filmpjes met je vrienden en familie te delen. De wereldstekker is echt een hebbedingetje die niet kan ontbreken.

2. Op vakantie met het vliegtuig? Vacuum opbergzakken

Heb jij nou ook altijd moeite om al je kleding in je koffer te krijgen? Moet je op je koffer gaan zitten, zodat je koffer eindelijk dicht past? Met vacuumopbergzakken heb je geen last meer van dit probleem en kan je al je leuke kleding mee krijgen in je koffer. Met de steeds strenger wordende regels van de vliegtuigmaatschappijen wat betreft de koffers, wordt het ook steeds duurder om een grotere koffer mee te nemen. Daarom is het wel zo handig dat je alles zo economisch kan inpakken dat je geen grotere koffer nodig hebt, waarvoor je anders weer extra zou moeten betalen. Kortom, de vacuumopbergzakken zijn echte hebbedingetjes en vallen binnen de meest handige vliegtuig gadgets.

vliegtuig gadgets opbergzak

 

3. Pocketpillow, de ideale vakantie gadget voor een ontspannen reis

De reis naar je vakantiebestemming kan soms zeer vermoeiend zijn. Even slapen in het vliegtuig lukt vaak niet zo goed door het gebrek aan ruimte en comfort. Maar waarom alleen investeren in een ontspannende vakantie, wanneer je ook heerlijk kan ontspannen met deze vliegtuig gadget? De Pocketpillow is klein van formaat, waardoor je deze gemakkelijk mee kunt nemen in het vliegtuig. Dit product is echt een hebbedingetje voor als je op vakantie gaat. Je wilt natuurlijk niet met een stijve nek rondlopen op je vakantie.

vliegtuig gadgets pocketpillow

4. Undercover bra stash

Een van de onmisbare vliegtuig gadgets, wanneer het gaat om landen met veel zakkenrollers, de brastash. Dit is een goede oplossing om je pasjes en los geld op een veilige plek te bewaren. Daarnaast hoef je op deze manier niet meer met een tasje te lopen, wanneer je geen zakken hebt. Als je dus jouw leuke jurkje aan wilt trekken dan bewaar je je geld eenvoudig en veilig opgeborgen.

vliegtuig gadgets undercover bra stash

5. Reishanddoek

De ideale vliegtuig gadget voor jouw zonvakantie, de reishanddoek. Een handdoek wat klein van formaat is waardoor het handig is om mee te nemen op vakantie, maar die je ook nog eens super snel afdroogt. Of je nou aan het backpacken bent of weinig ruimte in je koffer hebt, dan is dit de ideale oplossing. Het ideale hebbedingetje voor de kleine koffers die je mee mag nemen als handbagage.

 

Hiermee komen we aan het einde van de 5x handige vakantie gadgets. Heb je nog vragen over één van de gadgets laat gerust een comment achter dan beantwoorden wij jouw vraag zo snel mogelijk!