bordspel reizen

Vakantie in Nederland is weer mogelijk. Ook sommige landen doen hun grenzen weer open vanaf 1 juli. Wil je niet wachten? Maak dan een reis rond de wereld met één van deze bordspellen.

Maak een reis door Europa

Op treinavontuur door Europa? Dat kan met Ticket to Ride Europe. Reis per trein door het gehele continent en bouw de meest indrukwekkende treinstations in de hoofdsteden. De bedoeling van het spel is om de routes op de bestemmingskaarten af te leggen. Dit doe je door de verbindingen tussen de steden te claimen, dit kan je doen wanneer je de juiste kaartencombinaties hebt bemachtigd. Wanneer je aan het einde van het spel de meeste punten hebt verzameld met jouw treinnetwerk dan ben jij de winnaar! Het spel zit boordevol spannende plotwendingen, waardoor de winnaar tot het einde van het spel een vraag blijft. Wil je toch wat verder op reis? Dan kan je bijvoorbeeld ook een reis per trein maken door de Verenigde Staten.

Aantal spelers: 2 tot 5

Taal: Nederlands

Tijdsduur: 60 minuten

ticket to ride

Maak een reis door de wereld van Jan Linders

Rond de tafel is een bordspel wat gemaakt is ter ere van het 40-jarig jubileum van Jan Linders. Dit bordspel laat je kennismaken van de wereld van Jan Linders. Wat weet jij van eten, drinken en de wereld om ons heen? Aan de hand van de fotokaarten leer je van alles over supermarkten en de wereld daaromheen.

Aantal spelers: 2 tot 6

Taal: Nederlands

Tijdsduur: 55 minuten

rond de tafel

Ontsnap van het vervloekte eiland!

Ben jij ook zo gek op escape rooms? Met EXIT Het vergeten eiland kan je dit spel lekker thuis op de bank spelen en toch waan je je in een andere wereld. De bedoeling van het spel is om binnen anderhalfuur uur alle puzzels op te lossen en alle codes te breken. Alleen dan kan je ontsnappen van het vervloekte eiland. Het spel is helaas maar één keer te gebruiken, omdat het speelmateriaal moet worden beschreven, gevouwen of afgescheurd.

Aantal spelers: 1 tot 4

Taal: Nederlands

Tijdsduur: 45 minuten

EXIT Het vergeten eiland

Ga je wel op reis dit jaar? Bekijk dan ook deze spelletjes voor op reis.