Tips voor een heerlijke zonvakantie

Alle tips voor de zomervakantie op een rijtje!

Woeeehh, het is weer tijd om na te gaan denken over de zomervakantie. Alle leuke zomerkleding kan bijna de kast uit en je kunt je alweer af gaan vragen waar de reis naartoe zal gaan. Wordt het een avontuurlijke vakantie of een vakantie waar je lekker mag luieren?? In dit artikel zullen we de handigste producten tonen voor elke vakantie! In dit artikel vind je de leukste tips voor jouw zomervakantie!

Avontuurlijke vakanties

100 uitzonderlijke reisverhalen voeren de lezer naar alle uithoeken van de wereld. Bij elke route hoort een steekkaart met alle praktische info over duur van de reis, de beste reistijd, noodzakelijke uitrusting, planningstips enz. Een ideaal reisboek om te hebben dus!

reisboek tips zomervakantie

Voor de avonturiers onder ons is het super ideaal wanneer je een kaart bij de hand hebt, de stappen geteld worden en je hartslag wordt gemeten. Dit kan allemaal met de Fitbit Activity Tracker.

fitbit-activity-trackeer

Relaxe vakanties

Voor de mensen onder ons die heerlijk willen ontspannen tijdens hun vakantie is er deze geweldige waterhangmat! Lekker even wegdromen op het water en genieten van de rust!

waterhangmat om lekker te genieten

Ook zo’n hekel aan dat plat liggen op het zand? Maar geen zin om een heel bed te gaan graven in het zand? Deze hamamdoek als strandstoel is ideaal om mee te nemen en is ook nog eens goedkoper dan telkens het huren van strandbedden.

strandstoel om lekker te zitten op het strand

Bekijk ook de blog over de zonvakantie met het gezin.