vakantie in nederland

Door de omstandigheden die momenteel spelen wordt het lastig om op vakantie te gaan in het buitenland. Voor velen zal dit gelden als een teleurstelling. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Nederland is een prachtig land en heeft meer te bieden dan dat je denkt. Zo zijn er mooie plekjes die je vast en zeker nog niet hebt ontdekt. Wil je ontdekken wat op vakantie gaan in Nederland zo mooi maakt? Lees dan deze blog. 

Leuke campings

Vakantie in Nederland

Nederlanders zijn over het algemeen goed in kamperen. Nederland is een land met zeer veel diverse campings. Zo kun je simpel kamperen tegen een scherpe prijs, maar ook voor mensen die houden van meer luxe is het mogelijk om te overnachten op een 5-sterren camping. Wat kamperen zo leuk maakt is dat het een echte sociale bezigheid is. Je brengt veel tijd door met elkaar, kunt bijpraten over de belangrijkste dingen en je doet alles samen. Een leuke activiteit om te doen op de camping is het spelen van spelletjes. Een potje kaarten, dammen of schaken behoren tot de favoriete spelletjes. Bekijk ook eens dit kaartspel, dit is namelijk geen gewoon kaartspel het biedt een potje kaarten een geheel nieuwe dimensie. In vrijwel ieder deel van Nederland kun je kamperen, voor velen is een leuke aanrader kamperen in Twente.

Mooie vakantieparken

Op vakantie gaan in Nederland kan ook in de vele mooie parken die we hebben. Verspreid door heel Nederland zijn er verschillende parken te vinden tegen verschillende tarieven. Vakantieparken zijn enigszins te vergelijken met campings, maar zijn over het algemeen toch net wat luxer. Vakantieparken zijn er dus voor de mens die houdt van het campinggevoel in combinatie met een lekker warm huisje met een comfortabel bed.

Velen andere voordelen van vakantie in Nederland

Naast dat de afstand en reistijd een stuk korter is heeft op vakantie gaan in Nederland nog een aantal andere voordelen. Deze zijn voor je op een rijtje gezet:

  • Korte reistijd en afstand
  • Je spreekt de taal al
  • Nederland heeft ook zon, zee en strand
  • Prachtige natuur
  • Huisdieren mogen vaak ook mee
  • Je bent gewend aan het eten      vakantie in nederland

Kortom, op vakantie gaan in Nederland laat je delen zien van het land die je nog niet gezien had. Zo ervaar je toch nog het vakantiegevoel en heb je toch nog iets om naar uit te kijken voor aankomende zomer!