Wanneer je nu een appartement wit boeken in Ischgl, dan heb je nog genoeg keuze. Het kan zijn dat wanneer je dit later doet er steeds meer geboekt is. Ondanks het coronavirus willen mensen toch zeker zijn van een plekje in het mooie Ischgl. Dit skigebied is populair onder de wintersporters uit vele landen. De beste appartementen worden gedeeld in dit artikel!

1. Amaris Appartementen in Ischgl

Dit appartement heeft de deuren geopend in 2017. Dit hotel ligt maar op 100 meter van de Pardatschgratbahn. Op 200 meter afstand bevindt zich de Filmbabahn. De appartementen zijn voorzien van luxe. Ze bevatten een flat screen-tv, een volledige keuken met magnetron en een vaatwasser. Voor de vroege ochtend kan je een heerlijke Nespresso zetten, neem daarvoor deze hervulbare Nespresso capsules mee. Het ligt op ideale afstand van de supermarkt, restaurants en verschillende bars. deze liggen op 200 meter van Amaris Appartementen. Wanneer jij hier je appartement heb, ben je ook voorzien van een gratis parkeerplek.

2. Ischgl Chaleo

Dit prachtige appartement heeft uitzicht op de bergen in Ischgl en je kan letterlijk tot aan de deur skiën. Bij het boeken van een appartement krijg je direct een skiopslagplaats erbij. Ook bij deze appartementen heb je gratis Wi-Fi en gratis parkeergelegenheden. Wanneer je geen zin hebt om te skiën of snowboarden kan je hier lekker wandelen en van de mooie natuur genieten. Deze appartementen liggen in het centrum en heeft ook alles op loopafstand.

Appartememten in Ischgl op de piste

3. Residenz Gramaser

Om te beginnen, dit mooie hotel geeft toegang tot een Turks bad, de perfecte manier om na jouw lange skidag even tot rust te komen! Ook hier krijg heb je beschikking over Wi-Fi en gratis parkeerplekken. Het personeel wordt hier als zeer vriendelijk ervaren. Het skigebied van Ischgl ligt op 4,6 km van het hotel. De dichtstbijzijnde lift bevindt zich op 500 meter, de ski Lift Mathon. Dit hotel biedt een pendeldienst aan van en naar de luchthaven voor een kleine vergoeding.

4. Apart Almrausch

Deze appartementen liggen op 400 meter van het centrum en de silverettabahn. Ook hier krijg je de beschikking over gratis Wi-Fi en heeft een skiopslag in de kelder. De meeste bezoekers van dit hotel zijn stellen of gezinnen met weinig kinderen. De skibanen bevinden zich op ongeveer 1000 meter afstand. De luchthaven is op 85 km afstand voor als je met het vliegtuig gaat.

Zwarte piste die eindigt bij jouw appartement in Ischgl

5. Over Ishcgl

Ischl is een geweldige plek voor groepen of gezinnen. Het skigebied kent veel verschillende hoogtemeters en de top is bijna 3km hoog! Wanneer je hier aan het skiën bent is er de mogelijkheid om door Zwitserland te skiën. Samnaun vormt een klein deel van de 200km aan pistes. Als je met je vriendengroep bent is hier genoeg keuze aan Aprés Ski. sommigen beginnen boven aan de berg al aan hun Après Skin kijk daarom aan het einde van de dag altijd goed uit!

Wat vind jij belangrijk bij het boeken van een appartement? Laat het ons hieronder weten!