Zonvakantie met het gezin

Tips en bestemmingen voor een zonvakantie voor het hele gezin!

Heb jij ook zoveel moeite met het uitzoeken van de perfecte zonvakantie voor het hele gezin? In dit artikel zullen we je alles vertellen over de ideale bestemmingen en zullen daarbij tips geven om de reis zo zorgeloos mogelijk te maken.

Top 5 vakantiebestemmingen

Lekker met het hele gezin op pad! Maar waarheen?? Om je op weg te helpen, zetten we de populairste bestemmingen voor je op een rij. Met deze vakantiebestemmingen scoor je zeker bij je kinderen én... vakantievriendjes en -vriendinnetjes gegarandeerd!
  • Cala d'or, Mallorca, Spanje
  • Playa de Ingles, Gran Canaria, Spanje
  • Sirmione, Italië
  • Alanya, Turkije
  • Algarve, Portugal
Op bovengenoemde locaties zijn veel vakantieparken en/of resorts te vinden wat zeer leuke animatieprogramma's aanbieden voor de kinderen. Zo kun je zelf ook nog genieten van een paar uurtjes alleen met je partner!

Maar wat neem je nou mee?

Zonnebrandcreme

Voor een vakantie naar de zon is het voor iedereen noodzakelijk goed te letten op je huid. De zon heeft in de zomer een zeer hoog UV-index en is het erg belangrijk jezelf, maar ook zeker je kind, goed in te smeren met een goede zonnebrandcreme met hoge beschermingsfactor. 

SOS-armband

Om helemaal zorgeloos te kunnen genieten van je vakantie is het handig om je kind te voorzien van een SOS-armband, deze zijn te verkrijgen in verschillende designs zodat de kinderen er ook graag mee rond willen lopen. Op deze bandjes kun je je telefoonnummer noteren en belangrijke informatie vermelden. Dit stelt je als ouders toch gerust!

Draagzak voor de kleine

Bij een strandvakantie is het ideaal om niet telkens te hoeven slepen met een buggy, alhoewel dat wel handig is voor het opbergen van spullen, is het voornamelijk zwaar om mee te nemen naar het strand. Een ding wat dus absoluut niet mag ontbreken bij een strandvakantie met een baby is een draagzak. Deze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en super handig te bevestigen! 
Bekijk ook de andere blog met tips voor de zomervakantie.